709A, Horrmundbergets Tomtområde

Mysig och välplanerad parhuslägenhet med sovloft på 53 kvm innehållande storstuga med köksavdelning, spis m ugn, diskmaskin, kyl/frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare och mixer finns. 6+1 bäddar fördelade på ett sovrum m kontinentalsäng (140 cm) och våningssäng ovanpå, samt sovloft med 4 sängar. TV-hörna med soffa. Badrum med WC/dusch och torkskåp. Barnstol och barnsäng finns. Entre med skotork. Motorvärmaruttag. På altanen finns vallaställ för längdskidor. Skidförråd, ca 600 m till anslutningslift*, skidväg finns ca 100 m från stugan**, längdspår finns i området, ca 2 km till Kläppentorget (bil behövs) OBS! Rök och hudjursförbud! *Anslutningsliften är öppen vid tillgång av natursnö, ingår ej i snögarantin. ** skidväg finns som passerar ca 100 meter förbi stugan och är öppen vid tillgång till natursnö, ingår ej i snögaranti. Se grönstreckad linje på anläggningskarta.

Anläggning

klappen, Sverige, , Malungs kommun, , Kläppen

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Kläppens liftanläggning är belägen intill riksväg 66, 50 km norr om Malung, 14 km söder om Sälen. Reser ni via Mora, sväng vänster mot Kläppen i Fiskarheden.

Nyckelbeskrivning

Direktincheckning från kl. 15:00 Lägenheten är utrustad med kodlås till dörren. Koden skickas ut ca 48h innan ankomst till den email adress som angivits vid bokningstillfället. Den kod som skickas till er används den första gången för att öppna dörren. Efterföljande gånger används endast de fem sista siffrorna i kombinationen. Obs! för att koden ska skickas krävs det att bokningen är betald. Utcheckningstiden är kl. 11:00 då även koden kommer sluta fungera. Om ni INTE anländer inom 15 timmar efter incheckningstid så upphör koden att fungera och ni behöver kontakta Kläppens bokning på 0280–96200 för att få en ny kod. Era förbokade skipass hämtar ni i receptionen på vårt Välkomstcenter. Välkomna till Kläppen och trevlig semester!

Barnstol finns, Barnsäng finns, Diskmaskin, Djurförbud, Dubbelsäng, Rökförbud,